Over Cc's Cupcakes

Hoe alles begon......

Mijn naam is Carmencita Heinhuis en mijn passie is bakken! In 2013 ben ik begonnen met het bakken van cupcakes voor familie en vrienden.

Na een tijdje wilde ik mijn creaties kunnen showen op een facebookpagina, maar daar hoort natuurlijk ook een naam bij. Gelukkig hoefde ik over een passende naam niet lang na te denken, het moest gewoon Cc’s Cupcakes worden! Cc staat voor de 2 C’s in mijn voornaam ‘Carmencita’ en aangezien ik cupcakes maak vond ik dat een logische toevoeging.

Vanwege het volgen van mijn opleiding Manager Ondernemer Horeca en het hebben van een baan is het bakken er helaas jaren bij gebleven. Maar ja…… Wanneer bakken je passie is ga je dit natuurlijk missen…..

Dus sinds april 2020 ben ik begonnen om Cc’s Cupcakes op te bouwen tot een heuse homebakery. Om dit te kunnen bereiken heb ik er voor gekozen om het aanbod te vergroten! Ik maak namelijk niet alleen meer cupcakes maar ook taarten, sweets, high tea’s en brievenbuscadeautjes. En dat alles naar wens!

Bijna een jaar later is mijn droom werkelijkheid geworden, ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken! Sinds 16 maart 21′ staat Cc’s Cupcakes ingeschreven bij de KvK! Yes!!

Met de smakelijke cupcakegroeten,

Carmencita

Het gezicht achter Cc's Cupcakes

Waar wij voor staan

Bij Cc’s Cupcakes staat goede service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Een custommade creatie moet gewoon kloppen, van begin tot het eind! Daarom maak ik alleen gebruik van de beste producten.

Of je nu een taart, cupcakes of sweets bij Cc’s Cupcakes besteld, je kunt er van uit gaan dat jullie gasten enthousiast zullen reageren op al het exclusieve lekkers!

Overtuig jezelf en bestel snel bij Cc’s Cupcakes.

Samenwerkingen

Cc’s Cupcakes werkt samen met een aantal getalenteerde (lokale) ondernemers, waaronder een fotograaf. Hierdoor is een complete cakesmash super snel geregeld!